‘Print’ is, zeker in combinatie met e-mail, nog altijd een veelgebruikt middel om een boodschap over te brengen. Dat geldt van de antwoordkaart tot het meer complexe fulfilment van vertrouwelijke aard.

Pré heeft al meer dan twintig jaar ervaring in digitaal printwerk. Directeur Robert van Wijk: “We groeien elk jaar met zo’n zes à zeven procent en hebben nu zo’n tweehonderd klanten. Met het toetreden van mijn zoon Jeroen twee jaar geleden zijn we inmiddels een echt familiebedrijf geworden! We zijn een print- en mailbedrijf in de ruimste zin van het woord; heel sterk in kleinschalige opdrachten en alles wat privacygevoelige informatie bevat. We printen op alle formaten en op elke gewenste papiersoort. Om hoge kwaliteit te kunnen leveren werken we met printers, zoals Bizhub Press 8000 en 1070 van Konica Minolta. Ook werken we met een KIP grootformaat. Door de aanschaf van deze machines, inclusief vouw-unit, kunnen we fullcolour printen op alle 
formaten en vouwen tot een formaat van 91,4 cm breed. Ook is het scannen van bouwtekeningen mogelijk in zwart en fullcolour.”

Maximale beveiliging van klantgegevens
Voor vader en zoon Van Wijk is de vertrouwelijkheid van klantgegevens belangrijk. Reden om een deel van hun bedrijf te verhuizen. “Wij zijn gevestigd aan de Operetteweg 45. In dat pand voeren we onze mailactiviteiten uit. Daar waar we te maken hebben met privacygevoelige klantgegevens hebben we sinds oktober van dit jaar een nieuwe locatie aan de Operetteweg 37. Veel van onze high-end opdrachtgevers werken met klantbestanden of andere gegevens die zeer vertrouwelijk zijn. De locatie aan de Operetteweg 37 is zo ingericht dat veiligheid maximaal is gewaarborgd. Zo moeten bezoekers zich eerst melden en maken eindklanten gebruik van een eigen, beveiligde serveromgeving voor het beheer van data. Een absolute voorwaarde om te kunnen printen voor bijvoorbeeld verzekeraars en accountantskantoren”, aldus Jeroen van Wijk. “Op onze bestaande vestiging aan de Operetteweg 45 blijven we onze reguliere mailingactiviteiten uitvoeren, waaronder folie verpakken, couverteren, snijden, vouwen en brocheren.

Echt persoonlijk
Puur persoonlijke aandacht bieden Robert en Jeroen van Wijk hun klanten. “We denken met onze klanten mee. Onze ervaring zetten we graag in om te komen tot de beste kwaliteit. Wilt u graag zien wat ons nieuwe machinepark voor u kan betekenen? Kom dan vooral vrijblijvend eens langs voor een demonstratie. U bent van harte welkom!”

Tekst: Wendy van Schie / Fotografie: Luuk Gosewehr

Bron: www.ondernemersbelang.nl

Deel dit bericht