Wist je dat je je flyer of brochure nu nog groener en dus duurzamer kunt laten verpakken in Biobased Suikerriet folie? Recent heeft Pré Mail & Advies deze nieuwe ‘natuurlijke’ folie toegevoegd aan haar assortiment verpakkingsmaterialen.

Suikerriet folie, de naam zegt het al, is gemaakt van suikerriet, een 100% natuurlijke grondstof. Het gebruik van deze folie is op dit moment de meest duurzame manier om direct mailings (reclamedrukwerk / poststukken) te voorzien van een folie.

Attentiewaarde direct mailing hoog
Ook anno 2017 – ondanks de komst van e-mail – printen, verpakken en verzenden wij nog elke week direct mailings voor onze opdrachtgevers. De attentiewaarde van een poststuk in de brievenbus is nog altijd hoger dan een digitaal bericht en weet je, mensen willen graag iets in handen hebben! Lees meer over onze direct mail mogelijkheden.

De sterke punten van Biobases Suikerriet folie

  • Net zo sterk en flexibel als PE folie op basis van aardolie
  • Gemaakt van natuurlijke grondstof
  • Recyclebaar als plastic
  • Gecertificeerd door Vinҫotte OK biobased

Interesse?
Financieel gezien is het ook aantrekkelijk om te kiezen voor deze vorm van duurzaam verzenden. Benieuwd naar onze tarieven en mogelijkheden? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via 036 – 76 00 776. Mailen naar info@pre-print-mail.nl kan ook.

Deel dit bericht