Niels Brugemann is eind 2016 gestart met zijn eigen onderneming Eight Arms. Het bedrijf heeft een plekje gevonden bij ons in het pand aan de Operetteweg 37 in Almere.

Niels vertelde ons over zijn projecten met een lasersnijder; kort daarna gingen bij ons de lampjes branden. Lasersnijden kan namelijk in vele materialen zoals hout, leer, plexiglas en karton. Graveren kan ook in glas en metaal.

Persoonlijke cadeautjes
De mogelijkheden zijn echt ongekend. Denk hierbij aan gelaserd en gegraveerd promotiemateriaal, maar ook trouwkaarten, boekomslagen of leuke gepersonaliseerde cadeautjes. Dit is voor onze klanten een unieke aanvulling op onze dienstverlening. Wij denken dat we onze klanten super goed van dienst kunnen zijn en daarom zijn we ook erg blij met de vele mogelijkheden die we elkaar kunnen bieden.

Kom gerust langs
Aan de site www.eightarms.nl wordt momenteel nog hard gewerkt, maar deze zal snel online komen. Dan zullen er mooie voorbeelden te zien zijn.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom dan langs! Je bent van harte welkom en Niels Brugemann maakt – waar je bij staat – een leuke gift, zodat je tijdens een borrel nog eens aan ons en Eight Arms denkt.

 

Deel dit bericht