logo pré mail en advies - het adres voor direct mail

EEN DIRECT MAIL OF DM VERSTUREN?

Dan bent u bij Pré print & mail aan het juiste adres.

De hoge attentiewaarde van een direct mail is zelfs in dit digitale tijdperk een mooie manier om uw klanten en prospects te bereiken.
Pré print & mail is al meer dan 20 jaar deskundig en betrouwbaar op het gebied van direct mail voor bedrijven en instellingen.

Of u al een vast omlijnd plan heeft, of graag advies wil voor uw direct mail, Pré print & mail denkt graag met u mee wat voor u de beste methode en het beste medium voor uw direct mail is zodat u het maximale effect haalt.
Tijdens het gehele proces heeft u te maken met één aanspreekpunt bij wie u terecht kan.

Moeten uw adressen nog verrijkt en/of ontdubbeld worden? Ook dit is geen probleem voor Pré print & mail.
Uw gegevens zijn bij ons in vertrouwde handen.

Daarbij zijn wij ons zeer bewust van wat goed is voor mens, dier en milieu: het papier dat wij voor uw folder, flyer of magazine als direct mail gebruiken heeft het keurmerk FSC. Ook kunnen wij uw direct mail verpakken in gerecycled en biologisch afbreekbaar folie.

Pré print & mail: al meer dan 20 jaar een betrouwbare partner in direct mail.

Over Pré print & mail

Als full service fullfilment bedrijf verzorgen wij het complete logistieke proces achter de boodschap die u voor uw klant heeft. We focussen ons op het digitaal printen, verpakken en verzenden van direct mail en het inpakken en versturen van pakketten. We zien dat onze opdrachtgevers steeds vaker vragen om milieuvriendelijke oplossingen, ook daar haken wij op in met onze bewuste verpakkingsmaterialen en een zo kort mogelijk bezorgproces.

Fullfilment is mensenwerk
Bij Pré print & mail houden we het graag persoonlijk. U krijgt één contactpersoon die uw opdracht van begin tot einde begeleidt, we hebben korte lijnen en zitten al meer dan 20 jaar in het fullfilment vak. Ook handmatige producties horen bij onze persoonlijke waarden. Ons team werkt nauwkeurig en snel. Van u horen we graag wat uw specifieke wensen zijn, dan kunnen wij daar optimaal op inspelen.

Meer weten? Bel 036 76 00 776 of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ja, neem contact met mij op: